"There's a first time and a second time, you've got to hold on" - Shout Out Louds på Apolo i Barcelona


Igår var jag äntligen iväg på en konsert, nästan 5 månader sedan sist! Men det har verkligen vart svårt att hitta bra konserter här i Barca, så för nån vecka sedan såg jag at svenska Shout Out Louds skulle spela på Apolo, ett av mina favoritställen här, och då var jag ju tvungen att gå. Inte bara för att Shout Out Louds är ett bra band, svenskt och för att jag ville på konsert utan också för att det för mig blev fjärde gången gillt. Förra sommaren lyckades jag missa dem tre gånger - jobbade under spelningarna på Peace and Love och Arvika och på Storsjöyran stod jag och pratade med/väntade på The Ark. Så nu var det kul att äntligen få se dem!

Det var en grymt bra konsert! Efter lite seg start så kom publiken ordentligt igång och under låtar som "Fall hard", "The comeback" och inte minst andra extranumret "Impossible" kokade golvet.
Under "Tonight I have to leave it" gick Adam, sångaren, ner i publiken och stämningen höjdes ännu mer. Senare under konserten sa han att han hellre hade velat stå där hela tiden, det var så kul. Han sa också att det nästan fulla Apolo var den största publiken de spelat inför i Spanien dittills. 






Imorn ser Fåret The Ark i Eskilstuna :)

//Kanin

RSS 2.0