The Ark sommar 2011

Kanske känns konstigt att i kalla januari (ja, det är faktiskt inte skitvarmt här i Barca heller) börja planera sommaren, eller så är det hur logiskt som helst. Vad vet jag. Hur som helst så har jag börjat med just det.
Peace and Love hade ett stort släpp i förrgår och det var nog det som triggade igång det. Efter lite beräkningar så har jag kommit fram till att jag kommer ha råd att köpa festivalpass där, kommer så många kul artister i år så jag vill inte jobba faktiskt. Och då har släppen typ bara börjat;

Såklart så tror jag inget annat än att The Ark kommer släppas tids nog också, men även utan kommer det vara värt. Och att bara få hänga runt på en festival, gå runt i alla mysiga "reklamtält" och ha riktig semester skall bli skönt. Inget illa mot att vara funkis, det är ett jättebra alternativ, det är bara det att jag vart det tre gånger nu och skulle vilja pröva på "the real thing".

Andra planer är Sundsvalls Gatufest, dit Ark brukar åka, och då skall jag gå med en Ark-vän som jag aldrig vart på Ark-konsert med så det skall bli riktigt skojsigt. Lite löst vill jag också till t.ex. Helsingborg, Malmö, Växjö och Luleåkalaset men we'll see.

//Kanin

Breaking up with God

Låten växer i mina öron, eller det skiftar. Idag är den bra, idag är den ruskigt bra. Jag hittade ett klipp från grammisgalan när de spelade låten, jag satt och log hela klippet igenom. För några dagar sedan var det tvärtom. Jag lyssnade på BUWG på repeat, men det gjorde ondare och ondare för varje gång. Jag blev bara ledsen, arg, bitter. Jag ville inte. Det fick inte vara sant då. Idag är det bättre, lite ont gör det fortfarande men jag överlever. Idag kan jag säga att den är bra. 

Här har ni klippet, varsågod :) 




Uppdateringen här är inte den bästa, men jag tror att jag talar om alla när jag säger att vi har annat som känns viktigare just nu. Den här bloggen har väl aldrig riktigt varit prio 1. Nu ska jag dricka fruktsoppa. Ouwi / Får

Now I wanna dance the night away

Nu är det några dagar sedan den första av två nya låtar släpptes som singel till The Arks kommande samlingsallbum, "Arkeology" (release 23/2). Låten heter "Breaking up with god" och kan tolkas som att det har med bandets kommande upplösning att göra, men låten skrevs innan det ens fanns i tankarna. Aftonbladet skrev en, enligt mig, bra och verklig recension, läs den här;

Samma hade även med en intervju med Ola om låten; Ola Salo gör slut - med Gud
där han beskriver innebörden av texten och vad han vill förmedla för världsbild till sin dotter Judith (1år i april)

Lyssna på låten här, och lämna gärna en åsikt i en kommentar :)
Breaking Up With God by theark

För övrigt så flyttar jag till Barcelona på söndag, där jag skall bo under hela våren. Hoppas jag kan hitta fin musik där med och kanske gå på en och annan konsert. 

//Kanin

RSS 2.0